Exfoliate | Infuse | Oxygenate | Tighten

GeneO+ platformen er en innovativ 3-i-1 super ansigtsbehandling til eksfoliering, forbedring af hudens iltindhold, tilførsel af værdifulde produkter, der beriger huden og der anvendes ultralydsteknologi. De 4 principper i OxyGeneO+ er:

1) Eksfoliering – GeneO+ eksfolierer først det øverste hudlag af for at fjerne døde celler, glatter og fornyer huden og forbereder den til at modtage aktive næringsstoffer. Sikker at anvende på alle hudfarver og kan behandle følsom hud uden irritation.

2) Infusion – via vores eksklusive Capsugen renser GeneO+ huden, mens der bliver tilført nærende aktive ingredienser. Du vælger mellem NeoRevive™ behandling for foryngelse og mod ældning eller NeoBright™ behandling for at gøre huden lysere og forbedre strukturen.

3) iltning – GeneO+ producerer CO2 bobler, der blidt påføres hudens overflade og skaber en fysiologisk reaktion. der sender oxygenmættet blod til området, øger blodtilførslen og hudens metabolisme. Oxygen giver optimal absorption af aktive ingredienser.

4) ultralyd – Ultralydsteknologi bruges derefter til at trænge dybt ned i huden, fremme udskiftning og reparation af cellerne, øge blodcirkulationen og forbedre optagelsen af hudplejeprodukter.

NeoBright formelNeoRevive formel
NeoBright giver lysere hudfarve, minimerer forekomsten af hudpigmentering og ujævn hudfarve.NeoRevive genopliver en kedelig teint og glatter huden samt reducerer forekomsten af fine linjer og rynker.
Azelainsyre = jævn pigmenteringHyaluronsyre = reducerer rynker
Azelainsyre er et anerkendt middel til behandling af hud med hyperpigmentering og virker ved at reducere aktiviteten af de pigmentproducerende celler.Hyaluronsyre øger fugtigheden og forhindrer fugttab, som resulterer i en mere smidig hud og mere fylde og dermed mindsker rynker.
Kojisyre = lysere hudPeptider = reparation af huden
Kojisyre er et naturligt forekommende stof, der produceres af svampe, der hæmmer produktionen af melanin. Når det kombineres med azelainsyre, opstår der en synergi, der har blegende virkning, der gør huden lysere.Peptider er små proteindele, som styrker hudens egen evne til at holde på væsker. Kombineret med hyaluronsyre skabes der en synergieffekt, der reparerer huden.
Retinol = mod aldringRetinol = fornyelse af kollagen
Retinol er en variant af vitamin-A og er klinisk testet og øger produktionen af kollagen og hudceller. Det er også kendt som et af de bedste løsninger mod aldring.Retinol er en variantaf vitamin-A og er klinisk bevist for at øge kollagen og hudens produktion af celler og betragtes som en af de mest effektive løsninger mod rynker.

 

Unikke fordele ved behandling med GeneO+™
Eksfoliering og blegning af huden giver en strålende lys teint og opstrammer hudenInnovativ oxygenbehandling for cellulær forbedring
Fugter og nærer hudenBlødgør de fine linjer og rynker
Optimal absorption af energigivende næringsstoffer·         Genopliver mat hud og er sikker til alle hudtyper
Velegnet til alle hudtyper og hudfarverHurtig og effektiv behandling før særlige begivenheder
Engangsmaterialer for maksimal hygiejneGenopretter hudens fylde
Fornyr ungdommelig glødFast hud og lukkede porer
Forbedrer hudens produktion af cellerReducerer forekomsten af pigmentering

PRIS GARANTI PÅ ALLE BEHANDLINGER

Deluxe Skin tilbyder en prisgaranti på alle vores behandlingsområder. Hvis du er i stand til at finde en behandling, som vi tilbyder billigere overalt i København, matcher vi prisen.

BOOK EN AFTALE ELLER FÅ EN KONSULTATION UDEN FORPLIGTELSE

Resumé af din behandling

Behandlingstid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme*

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme*

Følsomheds periode

1 dag estimeret*

Resultaternes varighed

Langvarig*

Risici og komplikationer

Rødme, hævelse*

Book Nu

Ikke-obligatorisk høring

Hvordan oxiderer GeneO+™ huden? 

GeneO+™ bygger på Bohr effekten, som blev opdaget af Christian Bohr i 1904. Det viser sig, at når koncentrationen af CO2 (Kuldioxid) stiger, frigiver hæmoglobinet oxygen. GeneO+™ samspillet mellem Capsugen™ kapsel og den behandlende gel skaber overflod af C02 på huden, der udløser Bohr effekten, som oxiderer huden naturligt. oxidering af huden er gavnlig mod aldring og til genopretning af huden.

Hvordan virker ultralydsteknikken?

Processen laver små åbne rum mellem hudcellerne, hvilket medfører øget indtrængning af ingredienser. Derudover kan ultralyd forbedrer absorberingen af aktive ingredienser via øget stofskifte i cellerne og øget blodcirkulation, forbedrer bevarelse af fugtigheden, strammer udvidede porer og mindsker hævelser omkring øjnene.

Hvordan føles GeneO+™?

En GeneO+™ behandling føles som en massage af ansigtet. Eksfolieringen beskrives som meget forfriskende og behagelig, og der er ingen vakuum (ligesom ved andre ansigtsapparater), så den samlede behandling er mere beroligende og afslappende. Mange klienter falder i søvn og vågner friske og foryngede. Klienter med mere følsom hudtype kan opleve en varm følelse på huden under den første del af behandlingen.

Kan min klient få en GeneO+™ behandling, hvis de har akne?

Ja. Da eksfolieringen ikke er irriterende og GeneO+™ ikke arbejder med vakuum, kan man behandle områder i ansigtet med simpel akne.

Hvad skal min klient forvente at se og føle efter GeneO+™ behandling? 

Efter GeneO+™ behandlingen er huden mættet med oxygen og næringsstoffer. Den ser glat, blød, skinnende og strålende ud. Huden føles frisk, blød og levende. GeneO+™ behandlinger fortsætter med at producere resultater, selv når kunden har forladt klinikken.

Hvor hyppigt kan mine klienter få GeneO+™ behandling?

Processen laver små åbne rum mellem hudcellerne, hvilket medfører øget indtrængning af ingredienser. Derudover kan ultralyd forbedre absorberingen af aktive ingredienser via øget stofskifte i cellerne og øget blodcirkulation, forbedrer bevarelse af fugtigheden, strammer udvidede porer og mindsker hævelser omkring øjnene.

Kan mine klienter få GeneO+™ behandling for at se bedre ud før en begivenhed? 

Ja! GeneO+™ behandlingen holder ikke op med at virke og huden ser og føles fantastisk lige efter behandlingen. Hvis der er en kommende begivenhed, planlægger GeneO+™ behandling samme dag eller dagen før og effekten vil være synlig under hele begivenheden

Hvad er bedst for min klient, NeoBright™ eller NeoRevive™?

Det afhænger af hudtype og hudens tilstand. Hvis du har pigmenterede læsioner (mørke pletter) eller mørk hud, vil NeoBright™ sikkert være det rigtige valg. Hvis du vil forbedre hudens udseende og mindske porerne, vil NeoRevive™ være bedre og/eller en kombination af de to.

Hvad er forskellen mellem GeneO™ og infusionsteknologier, der anvender vakuum?

Der er stor forskel på teknologier, der hurtigt sprøjter et produkt hen over huden og GeneO+™ berigede produkt, som lægges som et lag over hele ansigtet og efterlades på ansigt under eksfolieringen og infusionsprocessen. Oxideringsprocessen får blodet til at komme op til overfladen af huden i hele ansigtet, ikke bare hvor den lille vakuumspids anvendes som ved andre teknologier. Dette berigede blod er transportsystemet i hudcellerne. Produktet påføres i hele ansigtet og arbejdes ned i den eksfolierede hud over længere tid. Produktet har god tid til at blive absorberet over hele fladen, hvor det berigede blod bærer næringsstofferne til cellerne og giver den ønskede effekt. Tidligere infusionsteknologier til huden måtte arbejde med et udvandet produkt, for at det flydende produkt ikke blokerede slangerne. GeneO+™ produkterne er beriget med hyaluronsyre, peptider, antioxidanter osv. og kan fremstilles med optimal koncentration, efterhånden som den påføres direkte på huden

Ansigt
3 behandlinger4.000 kr.
Per behandling1.540 kr.
Hals og kavalergang
3 behandlinger4.000 kr.
Per behandling1.540 kr.
Ansigt, hals og kavalergang 
3 behandlinger4.500 kr.
Per behandling1.800 kr.
Hænder
3 behandlinger3.000 kr.
Per behandling1.200 kr.

Fatiha El Amrani (5*)

Facial – 15th February 2019

Min første gang hos Deluxe skin, har været en fornøjelse. Det ikke sidste gang jeg kommer på klinikken, både service og behandling har været i top. Jeg valgte en Deluxe Oxygen behandling og er fuldt tilfreds. Kan varmt anbefale dem” – Trust Pilot Verified

Christina Vestergård (5*)

Facial – 15th February 2019

Dejligt sted. Stille og roligt. Altid god tid til behandling. Man føler sig godt tilpas der.” Trust Pilot Verified

Nicoline Broholt (5*)

Facial – 8th March 2018

Virkelig fantastisk ansigtsbehandling! Og rigtig sødt personale” – Facebook Verfied

Pernille Andersen (5*)

Facial – 14th February 2018

Fået min 4. behandling, rigtig god og professionel personale. Kommer helt klart igen” – Facebook Verfied

Rebecca Brøns (5*)

Facial – 16th August 2018

Dette er den mest fantastiske klinik ⭐️ De har de BEDSTE og meste effektive behandlinger, og ikke mindst det sødeste personale 👌🏼” – Facebook Verfied

Brunella Antoni (5*)

Facial – 3rd January 2018

Super kind staff, very nice and clean clinic” – Facebook Verfied

Maria Sølve Frederiksen (5*)

Facial – 4th Dacember 2017

Sød og god service samt effektiv behandling” – Facebook Verfied

Aleeza Shahzad (5*)

Facial – 1st February 2018

Jeg har fået behandling i ansigtet .. flot klinik og gode behandlinger” – Facebook Verfied

Har du spørgsmål til Deluxe Skin Team?

Hvis du er interesseret i nogen af vores behandlinger, så tøv ikke med at komme i kontakt med os nedenfor?