Mød vores team

Vores team deler sammen over 40 års erfaring. Alle vores medlemmer har de relevante kvalifikationer til at udføre på deres roller inden for Deluxe Skin. Vi sætter en ære i at være de førende hudspecialister med fokus på teknologi og ikke-invasive æstetiske procedurer. Hvert år deltager vi i de seneste udstillinger for kosmetik og hudpleje, hvor vi får up-to-date brancheindsigt og nye behandlingsmuligheder, som vores klienter kan bringe. Vi tror, at hvert eneste minde hos Deluxe Skin er en del af Deluxe-familien. Hvis du vil tale med os, skal du klikke her og viderekobles til vores kontaktside.

DR FAROOQ ANSARI

PLASTIC SURGEON & CLINC DOCTOR

LENE BRINKLAND

COSMETIC NURSE

SAHIRA KHAN

COSMETIC PRACTITIONER

KLAUDIA WOLNA

COSMETIC PRACTITIONER

BUSHRA KHAN

COSMETIC PRACTITIONER

SARA JANJOA

COSMETIC PRACTITIONER

SUNEHNA

LASER SPECIALIST

Behandlingsanmeldelser

Vi er meget stolte af, hvad vores kunder synes om os. Vi har fået 4,9 stjerner ud af 5 stjerner på kundernes feedback. Dette er et vidnesbyrd om vores forpligtelser til at levere god kundeoplevelse efterfulgt af positive resultater. Rul venligst nedenfor for at finde ud af, hvad vores kunder har at sige om behandlinger, der er udført på vores klinik i København. Alle vores anmeldelser er kommet fra verificerede kilder, inklusive Facebook, Trust Pilot og Google. Hos Deluxe Skin er vores førende mål at få vores kunder til at føle sig godt om deres hud. Lad en af vores dedikerede praktikere hjælpe dig med at nå dine hudmål.

Vores anmeldelser

FaceBook Reviews

[trustindex no-registration=facebook]

Follow Facebook

Attention!Vores eftertragtede laserbehandling er værd at booketid til – vær hårfri og opnå lækker, blød hud med vores eksklusiv Elipse lasermaskine!Dette avancerede laser hårfjerningssystem anvender et intenst pulslys, der er specielt designet til at fjerne uønsket hår Hvad du kan forvente:1. Hurtigt og effektivt.2. Vær hår-fri med 6-8 konsultationer for, at opnå den optimale resultat3. Ellipse hårfjerningsbehandling er velegnet til alle områder af kroppen og alle hudtyperVi har hermed en september tilbud Klik på linket under og tilføj rabatkoden("HAIRFREE50") Ved hjælp af denne kode få du 50% rabat. Hermed få du os en gratis konsultation med en af vores sygeplejsker, Som vil lave en skræddersyetplan som passer bedst til dig. www.dermasolution.dk/bookingFor at læse mere om behandling og dens pris kan du klikke pålinket for neden:www.dermasolution.dk/laserhaarfjerning/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Follow Twitter

Hos Deluxe Skin tilbyder vi nu Brow Lamination.
Vores talentfulde behandler Viktorija vil fra d. 1 juni tilbyde behandlingen hos Deluxe Skin

Der kan allerede bookes tider fra i morgen på tlf. 50 15 46 47

Oplys…

Load More...

Our Location

Deluxe Skin Copenhagen, Holmbladsgade 84, Copenhagen 2300

Har du spørgsmål til Deluxe Skin Team?

Hvis du er interesseret i nogen af vores behandlinger, så tøv ikke med at komme i kontakt med os nedenfor?