Hårfjernelse i ansigtet med tråd

Anvendelse af tråd er en gammel teknik, der bruges til hårfjerning. En tråd (ofte lavet af bomuld) føres langs uønskede hår med en vridende bevægelse og fanger håret og fjerner det fra hårsækken. Fordi den fjerner håret fra hårsækken, kan det holde op til seks uger og er et hurtigt alternativ til avancerede maskiner / tekniske løsninger.

Fordelene ved hårfjernelse med tråd kan kort sammenfattes her:

  • Meget hygiejnisk
  • Præcis
  • Kemikaliefri
  • Hurtig
  • Langtidsholdbare resultater (op til 6 uger*)

PRIS GARANTI PÅ ALLE BEHANDLINGER

Deluxe Skin tilbyder en prisgaranti på alle vores behandlingsområder. Hvis du er i stand til at finde en behandling, som vi tilbyder billigere overalt i København, matcher vi prisen.

BOOK EN AFTALE ELLER FÅ EN KONSULTATION UDEN FORPLIGTELSE

Resumé af din behandling

Behandlingstid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme*

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme*

Følsomheds periode

1 dag estimeret*

Resultaternes varighed

Langvarig*

Risici og komplikationer

Rødme, hævelse*

Book Nu

Ikke-obligatorisk høring

Hvor smertefuldt det er?

Ubehaget er blevet sammenlignet med, at du bruger pincet, men tråd fjerner hår hurtigere, end hvis du bruger pincet. Oplevelsen af smerter varierer afhængig af placeringen af hårene, som fjernes og ens personlige tolerance. Brug et varm kompres for at berolige hårsækken for at lette fjernelsen af håret, og anvend bedøvende spray eller lotion inden behandling, hvis du er følsom over for ubehag.

Hvor længe holder resultatet?

Dette afhænger af kropsdelen, hvor håret fjernes med tråd og af den enkelte person. Det gennemsnitlige resultat kan vare op til 6 uger og undersøgelser tyder på, at regelmæssig hårfjernelse med tråd kan medføre en generel reduktion af hårvækst.

Hvor ofte skal jeg få fjernet hår med tråd?

Hårfjernelse med tråd er en behandling, der udføres regelmæssigt. Det er imidlertid helt afhængigt af den enkelte, hvornår der er behov for den næste behandling. I modsætning til laser, er det normalt at få næste behandling inden for en fastsat tidsfrist.

Øjenbryn 3 behandlinger 270 kr. Per behandling 100 kr. Overlæbe 3 behandlinger 250 kr. Per behandling 90 kr. Hage 3 behandlinger 270 kr. Per behandling 100 kr. Hele ansigtet 3 behandlinger 900 kr. Per behandling 350 kr.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.

Har du spørgsmål til Deluxe Skin Team?

Hvis du er interesseret i nogen af vores behandlinger, så tøv ikke med at komme i kontakt med os nedenfor?