Spa Treatments Voksbehandling 

Voksbehandling er en form for delvis permanent hårfjerning, der fjerner hår fra roden. Nye hår vil ikke vokse tilbage i det tidligere voksbehandlet område i fire til seks uger, selvom nogle mennesker vil begynde at se genvækst efter kun en uge pga. at nogle af deres hår er på forskellige stadier i hårvæksten. Næsten ethvert område af kroppen kan blive voksbehandlet, herunder øjenbryn, ansigt, kønsbehåring, ben, arme, ryg, mave, knoer og fødder. Der er mange typer af voks velegnet til at fjerne uønskede hår med.

PRIS GARANTI PÅ ALLE BEHANDLINGER

Deluxe Skin tilbyder en prisgaranti på alle vores behandlingsområder. Hvis du er i stand til at finde en behandling, som vi tilbyder billigere overalt i København, matcher vi prisen.

BOOK EN AFTALE ELLER FÅ EN KONSULTATION UDEN FORPLIGTELSE

Resumé af din behandling

Behandlingstid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme*

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme*

Følsomheds periode

1 dag estimeret*

Resultaternes varighed

Langvarig*

Risici og komplikationer

Rødme, hævelse*

Book Nu

Ikke-obligatorisk høring

Hvor smertefuldt det er?

Ubehaget er blevet sammenlignet med, at du bruger pincet, men voks fjerner hår hurtigere, end hvis du bruger pincet. Oplevelsen af smerter varierer afhængig af placeringen af hårene, som fjernes og ens personlige tolerance. Brug en varm kompres for at berolige hårsækken for at lette fjernelsen af håret, og anvend bedøvende spray eller lotion inden behandling, hvis du er følsom over for ubehag.

Hvor længe holder resultatet?

Dette afhænger af kropsdelen, hvor håret fjernes med voks og af den enkelte person. Det gennemsnitlige resultat kan vare op til 6 uger, og undersøgelser tyder på, at regelmæssige hårfjernelse med voks kan medføre en generel reduktion af hårvækst.

Hvor ofte skal jeg få fjernet hår med voks?

Hårfjernelse med voks er en behandling, der udføres regelmæssigt. Det er imidlertid helt afhængigt af den enkelte, hvornår der er behov for den næste behandling. I modsætning til laser, er det normalt planlagt at blive udført inden for en fastsat tidsfrist.

ArmhulerDKK 110BikiniDKK 300BrasilienDKK 500OverbenDKK 300UnderbenDKK 300Fuld benDKK 450TilbageDKK 300Tilbage og WaisteDKK 350SkulderDKK 200HalsDKK 200WaisteDKK 200OverarmDKK 200UnderarmDKK 200Fuld armDKK 350BrystDKK 250MaveDKK 250Bryst og maveDKK 450Under maveDKK 200BumDKK 400Bum og WaisteDKK 500Mellem brystDKK 300Omkring brystvortenDKK 300Hånd eller fødderDKK 200OverlæbeDKK 80HageDKK 80kinderDKK 80SideburnsDKK 80Fuld ansigtDKK 250ØjenbrynDKK 80Øre og næseDKK 110Andet 15 minutterDKK 80

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige af denne særlige behandling.

Har du spørgsmål til Deluxe Skin Team?

Hvis du er interesseret i nogen af vores behandlinger, så tøv ikke med at komme i kontakt med os nedenfor?