IKKE-KIRURGISKE LØSNINGER TIL VEDVARENDE PROBLEMER

Shockwave Terapieller ekstrakorporal Shockwave Terapi(ESWT), er et revolutionerende system, der leverer lydbølger til skadede områder og støtter restitution. Derma Solution er stolte af at tilbyde denne seneste rehabiliteringsteknologi. Shockwave Terapier klinisk godkendt, dækkes af private sygeforsikringer, anerkendt af ortopædiske hospitaler og anvendes af professionelle sportsorganisationer.

Hvorvidt din skade, smerter eller kronisk lidelse skyldes slitage af daglige aktiviteter, motion, graviditet, alderdom eller ulykker, kan muskel- og skeletlidelser og skader på bløddele være invaliderende. Mange mennesker tror, at kirurgi er den eneste mulighed og er bange for at tage et så drastisk skridt. Hos Derma Solution anvender vi en skånsom, ikke-kirurgisk metode, hvilket muliggør en hurtig restitution. SHOCKWAVE-TERAPI (ESWT) afgiver korte, intense lydbølger ned i det beskadigede væv. Behandlingen øger blodcirkulationen og har en smertelindrende virkning og stimulerer reparation og regenerering. Behandlingen sætter cellerne i reparationstilstand og kroppen genstarter sin egen helingsproces.

SÅDAN FUNGERER DET

Shockwave terapi giver effektive resultater ved:

 • Stigende permeabilitet i cellevæggen, hvilket muliggør overførsel af ioner
 • Stimulerer mikrocirkulationen (blod, lymfatisk frigivelse af stoffet P, der er ansvarlig for graduering af smerter)
 • Frigivelse af nitrogenoxid, der øger cellestofskiftet og dannelsen af nye celler og har en anti-inflammatorisk virkning og stimulerer kroppens egne celler til at restituere
 • Shockwave Terapikan også nedbryde kalkaflejringer og løsne knuder af spændinger i muskler (myogelose)

Der findes to typer af Shockwave – fokuseret (ESWT) og radial (RSWT). De adskiller sig på en række punkter. De fysiske principper er forskellige på den måde, at de genererer energi og energitætheden af hver bølge samt som hvor dybt de trænger ned i vævet. Radial Shockwave er velegnede til tilstande tæt på overfladen. Fokuseret Shockwave Terapier mere effektiv til dybere områder.

TILSTANDE, DER KAN BEHANDLES

Følgende tilstande behandles normalvis med Shockwave-terapi:

 • SPRINGERKNÆ
 • SMERTEFULD SKULDER
 • TENNISALBUE
 • HÆLSPORER
 • INFLAMMATORISK FODSÅL
 • SENESMERTER
 • KRONISKE SENESMERTER
 • SMERTER I SKINNEBENET
 • FORKALKNINGER
 • HOFTESMERTER

En fuldstændig uforpligtende konsultation er påkrævet for at fastslå omfanget og hyppigheden af behandlinger.

PRIS GARANTI PÅ ALLE BEHANDLINGER

Deluxe Skin tilbyder en prisgaranti på alle vores behandlingsområder. Hvis du er i stand til at finde en behandling, som vi tilbyder billigere overalt i København, matcher vi prisen.

BOOK EN AFTALE ELLER FÅ EN KONSULTATION UDEN FORPLIGTELSE

Resumé af din behandling

Behandlingstid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme*

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme*

Følsomheds periode

1 dag estimeret*

Resultaternes varighed

Langvarig*

Risici og komplikationer

Rødme, hævelse*

Book Nu

Ikke-obligatorisk høring

Hvorfor har shockbølger så mange programmer?

Af to grunde. Shockwave virker på celleniveau og udløse reaktioner, såsom at stimulere dine celler til at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv. For det andet har shockwave-terapi en fællesbetegnelse for flere typer af behandlinger – fokuseret shockwave, radiale trykbølger og vibrationsterapi. Disse virker næsten ens, men lidt forskelligt, hvilket betyder at shockwave-terapi kan behandle alle mulige tilstande.

Er shockwave-terapi sikker?

Ja. Den har en FIN vejledning og FDA godkendt til en lang række indikationer.

Kan shockwave behandle gamle/vedvarende skader, eller er det kun til nye problemer?

Der er dokumenteret, at shockwave kan opnå store resultater, selv ved kroniske tilstande.

Er shockwave smertefuldt?

Det er forskelligt. Fokuseret shockwave er slet ikke smertefuld. Du vil føle, at der sker noget, men det er mere en fornemmelse end smerte. Ved radial shockwave kan du måske føle lidt ubehag i starten. Behandlingen starter med en lille mængde energi, som øges i takt med, at din krop vænner sig til det. shockwave-terapi skaber en smertelindrende virkning. Mange klienter rapporterer om en umiddelbar lindring efter shockwave-terapi på smerter som følge af deres kroniske lidelser.

Treatment AreaTreatment PriceSingle Area (e.g. One knee)DKK 1.999Double Area (e.g. Both knees)DKK 3.499Four Areas (e.g. Combination)DKK 4.499

DER ER INGEN ANMELDELSER TILGÆNGLIGE

Har du spørgsmål til Deluxe Skin Team?

Hvis du er interesseret i nogen af vores behandlinger, så tøv ikke med at komme i kontakt med os nedenfor?