Ansigtsbehandling mod ældning

Vi mener, at huden er unik på sin egen måde! Derfor er vores praksis, at vore professionelt uddannede behandlere omhyggeligt vurderer din hud og dine specifikke behov og derefter foreslår anvendelse af egnede behandlingsmuligheder for at gennemføre en skræddersyet ansigtsbehandling. Vi ved dog godt, at nogle klienter kan lide de klassiske og tilgængelige muligheder.

Deluxe Skin tilbyder en bred vifte af ansigtsbehandling mod ældning, herunder:

Klassisk ansigtsbehandling

En tilgængelig ansigtsbehandling, der passer til alle hudtyper. Dette inkluderer en blanding og kombination af rensning ved brug af damp, maske og en blid eksfoliering for bringe det bedste frem i din hud.

Ansigtsbehandling med vulkansk aske

Originalt vulkansk aske fra Marokko. Denne ansigtsbehandling indeholder en blanding af vulkansk aske og rosenvand fyldt med aktive mineraler og næringsstoffer.

Ansigtsbehandling med sort sæbe

Dybderensning af huden ved at fjerne affaldsstoffer og døde hudceller, hvilket gør huden blødere.  Eksfoliering øger blod- og lymfekredsløbet og fugter din hud og hjælper med at nedsætte risikoen for pigmentpletter. Den kan forbedre hudens elasticitet, og giver ansigtet glød. Med dens antimikrobielle berettigelse er den marokkanske sort sæbe rig på vitamin E. Anbefales særdeles til at fjerne overskydende dødt hud og tilstoppede porer med. Desuden hjælper den mod ældning og giver ungdommelig glød og reducerer forekomsten af rynker.

Ansigtsbehandling med Exuviance

En ansigtsbehandling der udelukkende bruger Exuviance produkter. Exuviance tredobbelte oxygen blanding giver en tilførsel af rent æterisk oxygen for at afgifte og afbalancere huden for at genskabe en ungdommelig og lys teint. Fordelene omfatter, men er ikke begrænset til:
 • Fjerner affaldsstoffer og eliminerer aldrende mathed
 • Stimulerer vitale cellers energi
 • Giver tilstrækkelig støtte for at optimere niveauerne af kollagen
 • PHA/Bionic blanding giver ekstra ungdommelige fordele ved at genskabe glød og elasticitet

Luksus ansigtsbehandling

En skræddersyet ansigtsbehandling, specielt tilpasset den enkelte kunde, der overvejer eget behov og hudens tilstand. Bestil din gratis konsultation for at få lavet en plan for en ansigtsbehandling, som er specifik for din hud.

PRIS GARANTI PÅ ALLE BEHANDLINGER

Deluxe Skin tilbyder en prisgaranti på alle vores behandlingsområder. Hvis du er i stand til at finde en behandling, som vi tilbyder billigere overalt i København, matcher vi prisen.

BOOK EN AFTALE ELLER FÅ EN KONSULTATION UDEN FORPLIGTELSE

Resumé af din behandling

Behandlingstid

30 – 60 min.

Tilbage på arbejdet

Med det samme*

Bedøvelsesmiddel

Ingen

Restitution

Med det samme*

Følsomheds periode

1 dag estimeret*

Resultaternes varighed

Langvarig*

Risici og komplikationer

Rødme, hævelse*

Book Nu

Ikke-obligatorisk høring

Bliver min hud påvirket?

Påvirkninger er ikke ualmindelige.  Ansigtsbehandlinger fjerner urenheder og affaldsstofferne løftes op til overfladen og forsvinder inden for en uge.  Mange gange er kunderne uvidende om stoffer, som deres hud kan være overfølsomme overfor.  Husk at advare dine behandler om eventuelle allergier eller produkter din hud har reageret på tidligere. Vær også opmærksom på, at kost, stress, manglende søvn og hormonel ubalance kan påvirke din hud. Vær opmærksom på skadelige stoffer, såsom sukker, alkohol og koffein, kan bidrage til hudproblemer. Drik masser af vand for at fjerne affaldsstoffer og holde huden fugtig.

Vil huden blive rød og irriteret?

Det er muligt, at din hud bliver rød af dampen og ekstraktionerne. Vores aktive ingredienser og ansigtsmassage, aktiverer også cirkulation som ligeledes forårsager rødme. Dette kan vare flere timer. Afhængigt af niveauet af eksfoliering kan, din hud også føles lidt kløende, tør og stramt i et par dage efter.  Hold din hud fugtig som anvist.  Vær opmærksom på din kost og drik masser af vand for at holde huden fugtig.  Husk at alkohol og koffein også udtørrer huden og forårsager yderligere rødme.

Skal jeg vaske mit ansigt før en ansigtsbehandling?

Nej, det sørger vi for!

Vil ansigtsbehandlinger fjerne min akne, ar dannelse, rynker og pigmentpletter?

Det er vores mål at hjælpe vores kunder med at opnå en yngre og smuk hud! Desværre er det ingen mirakelkur og ansigtsbehandlinger kan ikke altid få alle disse problemer til at forsvinde.  Generelt vil ansigtsbehandlinger forbedre huden og giver den en sundere struktur og et levende udseende.  Med rigtig kost, stresshåndtering, hjemmepleje og rutinemæssige ansigtsbehandlinger eller peeling, vil disse problemer aftage med tiden.

Kan jeg bruge make up lige efter ansigtsbehandlingen?

Det er bedst at lade huden ånde og absorbere alle næringsstofferne fra din behandling.  Noget kosmetik kan irritere huden. Vi forhandler økologisk, fugtgivende og olieabsorberede foundation, som vil beskytte og dække huden.

Hvordan skal jeg pleje min hud efter min ansigtsbehandling?

Vi anbefaler normalt at behandle huden blidt efter behandlingen. Eksfolier for ikke før 5 dage efter din ansigtsbehandling.  Hold huden fugtig ved at drikke masser af vand og anvende den rette fugtighedscreme og solcreme.  Vi kan også anbefale produkter til at bruge hjemme for at holde huden strålende!

Hvor ofte skal jeg få ansigtsbehandlinger?

En gang om måneden for at opnå det bedste resultat, men hvis det ikke er i dit budget, kan vi varmt anbefale at investere i en god hudplejeserie til at bruge hjemme og få ansigtsbehandlinger, så ofte du kan.  Vi har månedlige tilbud og tilbyder pakker, således det er lettere at betale for behandlingerne!

Hvad du skal vide om din behandling?

Vores eksfolieringsmetoder er beregnet til at fjerne det øverste lag af huden ved hjælp af en egnet syre eller enzymløsning.

Fordele ved eksfoliering:

 • Udtørrer aktiv akne
 • Reducerer overfladiske rynker og ar dannelse
 • Lysner pigmenterede områder (brune skjolder)
 • Forbedrer udseendet af solskadet og ældet hud

Når skrubbemidlet er påført, vil du bemærke prikkende, kløende og brændende fornemmelser.  Huden kan føles varm.  Hvis der er alvorligt ubehag, skal du kontakte din behandler.

Bemærk, at allergi mod visse hudplejeingredienser er ikke ualmindelige.  Fortæl din hudplejeterapeut om kendt allergi, så de kan vurdere, om nogle af vore produkter kan være uegnede for din hud.

Når behandlingen er færdig, vil huden blive rød på grund af eksfoliering og udtræk.

Efter ansigtsbehandling kan eksfoliering forårsage:

 • Let afskalling (hævning af døde celler fra huden), selvom det ikke altid er synligt.
 • Stram, tør hud (drik masser af vand og fugt huden)
 • Udbrud kan forekomme, fordi eksfolieringsprocessen løfter urenheder op til overfladen.
Klassisk ansigtsbehandling3 behandlinger1.099 kr.Per behandling399 kr.Ansigtsbehandling med vulkansk aske3 behandlinger1.299 kr.Per behandling499 kr.Ansigtsbehandling med sort sæbe3 behandlinger1.299 kr.Per behandling499 kr.Ansigtsbehandling med Exuviance3 behandlinger1.299 kr.Per behandling499 kr.Luksus ansigtsbehandling3 behandlinger1.499 kr.Per behandling599 kr.

Tillad huden at gennemgå denne proces på en naturlig måde.  Du må ikke pille eller skrubbe din hud under afskallingen. Brug altid solbeskyttelse og huden må ikke udsættes for direkte sollys.

Classical FacialCourse (3 sessions)DKK 1,099Per sessionDKK 399Volcanic Ash FacialCourse (3 sessions)DKK 1,299Per sessionDKK 499Black Soap FacialCourse (3 sessions)DKK 1,299Per sessionDKK 499Exuviance FacialCourse (3 sessions)DKK 1,299Per sessionDKK 499Deluxe FacialCourse (3 sessions)DKK 1,499Per sessionDKK 599

Mette Ring (5*) Facial – 15th February 2019 “Lige kommet ud fra en super professionel og behagelig deluxe oxygen behandling hos deluxe skin og kan varmt anbefale det videre til andre!” – Trust Pilot Verified

 

Fatiha El Amrani (5*) Facial – 15th February 2019 “Min første gang hos Deluxe skin, har været en fornøjelse. Det ikke sidste gang jeg kommer på klinikken, både service og behandling har været i top. Jeg valgte en Deluxe Oxygen behandling og er fuldt tilfreds. Kan varmt anbefale dem” – Trust Pilot Verified

 

Tine (5*) Facial – 15th February 2019 “Det er et fint lille sted . Sød personal Er rigtig glad for at få behandlinger her” – Trust Pilot Verivfied

 

Cæcilie (5*) Facial – 15th February 2019 “Super ansigtsbehandling. Føler mig altid frisk og glad og klar til at møde verden efter en ansigtsbehandling hos de søde pigerhios deluxe skin.” Trust Pilot Verified

 

Christina Vestergård (5*) Facial – 15th February 2019 “Dejligt sted. Stille og roligt. Altid god tid til behandling. Man føler sig godt tilpas der.” Trust Pilot Verified

 

Brunella Antoni (5*) Facial – 3rd January 2018 “Super kind staff, very nice and clean clinic” – Facebook Verified

 

Rikke Hoejgaard (5*) Facial – 8th December 2017 “Så blev jeg lige 7 år yngre og fugtet godt igennem til vintervejret” –  Facebook Verified

 

Maria Sølve Frederiksen (5*) Facial – 4th December 2017 “Sød og god service samt effektiv behandling”– Facebook Verified

Har du spørgsmål til Deluxe Skin Team?

Hvis du er interesseret i nogen af vores behandlinger, så tøv ikke med at komme i kontakt med os nedenfor?